Nya tankar och ny energi efter SSMX

Idag har jag tillbringar dagen i konferensavdelningen på Hotell Hilton Slussen i Stockholm tillsammans med ca 150 andra personer som på olika sätt arbetar med och lever på internet och i sociala medier. Konferensen heter Stockholm Social Media Exchange, eller helt kort och gott SSMX och är en knytkonferens, det är alltså deltagarna som skapar och delar med sig av innehållet.

Konferensen fokuserar mest på innehåll, kommunikation och affärer på nätet, inte så mycket på teknik. Jag har bland annat lyssnat på ett föredrag om hur Unionen använde sociala medier i sin kommunikation under SAS-krisen förra året och deltagit i en diskussion om opinionsbildning i sociala medier. Som vanlgt när jag är med på den här typen av konferenser så filmade och streamade jag en del, vill du t ex se vad vi diskuterade om opinionsbildning kan du göra det här nedan.

Jag passade också på att marknadsföra WebCoast, den knytkonferens jag själv är med och arrangerar i Göteborg om knappt en månad. Förhoppningsvis blev några deltagare nyfikna och kommer och besöker oss på WebCoast också.

Det jag tar med mig hem är en del nya tankar och idéer, men allra mest inspiration och ny energi. Vad mycket kul saker man kan göra med sociala medier och internet!

 

Dag 32 i #blogg100

8 reaktioner till “Nya tankar och ny energi efter SSMX”

 1. Jättebra samtal om att aktivera sig 🙂
  Summering!
  Backend
  Keep the Story Moving
  Nya nivåer av Mastery
  Sumera Statistik!
  Mätbarhet
  Klona bra metoder

  1. Det finns html-kod för att bädda in filmen under Share-knappen nedanför filmen inne i Bambusers gränssnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *