Webbdagarna – konferens på distans

Den sjätte till sjunde mars är det dags för Webbdagarna i Stockholm, den största branschkonferensen i Sverige för oss som på olika sätt jobbar med digitala media. Förra året var vi ca 1200 personer som deltog, i år är det tydligen ännu större. Tyvärr kan jag själv inte vara med i år på grund av besparingar på jobbet, men som tur är filmas och livestreamas det viktigaste innehållet så att jag istället kan följa det live och i efterhand på nätet.

Delar av konferensen går i flera parallellla spår. Vännerna på FKDV filmar och stremar sessionerna som går i den stora konfenssalen, Samtidigt pågår flera andra sessioner i de lite minde rummen, och jag hoppas det finns deltagare som guerillafilmar där också. Jag filmade själv flera sessioner förra året och enligt tittarsiffrorna på min YouTube-kanal var det uppskattat av ganska många. En spellista med mina filmer från förra året hittar du här. På grund av dålig täckning på mobilnätet i lokalerna och bristande kapacitet på det trådlösa nätverket på Stockholm Waterfront var det svårt att streama live, så det mesta fick laddas upp i efterhand.

Här följer ett exempel på mina filmer från förra året – Adam Hassan från Cybercom föreläser om ”Svarta svanar och smarta svärmar” på Webbdagarna 2012,

Detta inlägg är blev klart ett par timmar för sent och är därför efterdaterat.

 

Dag 42 i #blogg100

 

En kommentar till “Webbdagarna – konferens på distans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *